Nintendo må ha haft en an de kortare konferenserna under E3, det hindrade dem inte från att övertyga med titlar på horisonten och en T-rex med Mariokeps.


Metroid gånger 2! Metroid Prime 4 är under utveckling till Switch med en studio bakom ratten som inte är Retros Studios. Det enda som vi vet är att det är en ”ny” studio som kommer hållas under uppsikt under processen.
Metroid Samus Returns till 3DS, Uppföljaren till första metroid spelet får en full remake med 3d modeller och spelförbättringar. Då spelet fortfarande spelas på ett 2d plan så hjälper den exra dimensionen med filmsekvenser. Mitt enda klagomål är varför de inte släppte det samtidigt tll Switch:en


En keps som kan fungera som en tillfällig plattform, en keps som tillåter dig att ta över och kontrollera det som landar på? Mario Odyssey, har gått från ett frågetecken till att vara en konsolsäljare när det släpps senare till hösten. Jazzmusiken skadar inte heller.


Kirby Spel till Switch som ser ut och vara lika färgglatt och under bart som tidigare titlar.


Fire Emblem Warriors, Dynasty Warriors fast med Fire Emblem,


Rocket League komme till Nintendo Switch och med det cross plattform play. Kommer Sony lämnas ute i kylan medan Xbox, PC och Switch spelare har kul tillsammans?


Trailer Xenoblade Chronicles 2 med engelska skådespelare och en liten titt på storyn.


Breath of the Wild:s DLC visas, Trial of the Sword där spelaren får börja med ingenting i en serie dungeons för att nå slutet och göra superläget hos Mastersword permanent. Hero’s path visar hur du ha rört dig på kartan och på detta vis hjälpa dig se vart du inte har varit. Resten av det första DLC var Master Mode och nya armor sett. En liten teaser nästa story DLC ”Champions Ballad” visades och vi lär höra mer nä det släpps till hösten.


Mario+Rabbids Kingdom Battle, Xcom fast med Mario och Rabbids karaktärer? Kanske den titeln man förväntade sig minst ifrån, ser ut o vara väldigt välpolerat och ha potential.


Wolly Yoshie i en kartong värld! Döpt till endast ”Yoshie” för tillfället ser ut att lämna tyg-trenden från Wolly World och Epic Yarn till nya material, papp kartong?

Pokemon main-story spel under utveckling till Nintendo Switch men det kommer dröja innan något visas till världen.

I helhet så var konferensen godkänd, med Mario som visade vart skåpet ska stå och förhoppningar om ett nytt Metroid 2018